.

.

Тел Въже от неръждаема стомана Amadget, Набор от огради за кабели 316 Морския клас, Тел въже за джетове и Извънбордови Комплект за парапети, подови настилки, с балюстри з?

Тел Въже от неръждаема стомана Amadget, Набор от огради за кабели 316 Морския клас, Тел въже за джетове и Извънбордови Комплект

BGN 7.19
Наличност

【ЗДРАВ КАБЕЛ】 Морска 316 неръждаема стомана клас а има най-висока защита от корозия, устойчивост, стабилност, устойчивост на умора, атмосферостойкость, устойчивост на топлина, устойчивост на корозия устойчивост.Освен това, нашата тел лифт дизайн 7 х 7 използва по-тежка калибровочную тел и осигурява по-добра устойчивост на износване. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Отлична здравина позволява многократно да се използват, например, в градината, въздушна дрехи, оттяжках, вкара прашка, каишка за животни, тросах и лебедках, прашка за картини, перилах, платформа, балюстраде за DIY, екипировка за морски съдове и др. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Този кабел от неръждаема тел с гъвкава структура включва 20 парчета алуминиево гофрирующей линия и 6 броя на гилзата за ваше удобство.Лесно се режат на много различни размери, за да отговарят на вашите нужди. 【ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ】Кабел от неръждаема стомана с дължина 33 метра, метална нишка, 20 парчета вълнообразна линия, 6 броя от напръстник. 【Обслужване Amadget】Нашата цел-вашето удовлетворение е, ние ще направим всичко възможно, за разбиране на изискванията на нашите клиенти и не винаги отговарят на тези изисквания.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за помощ.

R

Избор на клиенти