.

.

Срок за Нещастници от Маяди с 6 Бр. Без Следи от Лепило За Нокти, Акрил Рафтове За Прозорец Растения Удължител на Перваза на прозореца за Отглеждане на Билки, Сочни М?

Срок за Нещастници от Маяди с 6 Бр. Без Следи от Лепило За Нокти, Акрил Рафтове За Прозорец Растения Удължител на Перваза на прозореца

BGN 23.19
Наличност

【Висококачествени материали】Нашите рафтове за растения на прозорците са изработени от висококачествен прозрачен акрил, достатъчно безопасно и трайно съхранение на вещи.Обикновен външен вид, дизайн и ви носи удоволствие от красота.Това е и едно прекрасно бижу за вашия дом!. 【Лесна инсталация】Прозорец не се повреди ,просто почистете повърхността на прозореца и се прикрепва вендузата към прозореца, за да изпусне въздуха.Можете лесно да преместите тези прозорци, рафтове, когато искате да промените тяхната позиция. 【Лесно да падне】Всяка полк за растенията има 3 силни нещастници, които могат да задържат предмети с тегло до 11 кг.Търтей с двойно затваряне и заключване правят рафта е по-стабилна и солидна. 【Спестяване на пространство и многофункционалност】Нашата полк с вендузата осигурява достатъчно капацитет за съхранение на предмети , подходящи за много растения,като сукуленти,билки и микрогрины и т.н. Също така могат да се съхраняват от продуктите в кухнята, или в банята.такива като подправки, билки, козметика, играчки за домашни животни чиа и т.н. Широко приложение отговаря на различни изисквания. 【Красива Градина със Стайни Растения】Поставете вашите растения в тази стойка за растения, пряка слънчева светлина през прозореца полезен за растежа и цъфтежа на растенията цъфтят сцена ще ви донесе добро настроение.

R

Избор на клиенти