.

.

Комплект гаечных ключове с двойно отклонение за PC DuraTech 5, SAE, Тежкотоварни, С Матирано Хромирано покритие, Гаечен Ключ с храповиком, Извити за тесни места (1/4 - 7/8 инча)

Комплект гаечных ключове с двойно отклонение за PC DuraTech 5, SAE, Тежкотоварни, С Матирано Хромирано покритие, Гаечен Ключ с

BGN 21.59
Наличност

добре се обработва и полира.Подходящ за повечето размери ядки в съответствие с вашите нужди.Няколко размери(SAE) : 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2, 9/16, 5/8, 11/16, 3/4, 7/8 v.Лесна организация, переноска и съхранение на валцовани чанта, спестяване на усилия и място за вас. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ】Набор от обратните гаечных ключове с механизма на палеца, изработен от въглеродна стомана+от стомана А3 и изработени пясъкоструйни обработка на повърхността е обработена черен электрофорезом за устойчивост на ръжда. 【ХРАПОВИК с 72 ЗЪБИ】Прецизионным механизма на палеца с 72 зъби се изисква най-малко 5°, за да се движат скрепителни елементи, в сравнение с 30° за стандартни гаечных ключове.въглеродна стомана+стомана А3.Храповое действие-приятно, удобно и гладко.И корпус от обезопасен 4 нитове, здраво въплътена, не отваливаясь. Размерът на удобно проштампован в двата края на лъча за бързо идентифициране. 【ДВУСТРАНЕН РЕВЕРСИВНАЯ КОНСТРУКЦИЯ】Всеки край на торцевого гаечен ключ с храповиком е с лост на гърба, което позволява завъртане на крепежни елементи на заден ход, без да махате ключа. са маркирани размер в двата края.Обръщане на храповой ключ-тежки от обикновените гаечных ключове, които ще бъдат по-стабилни и ще осигури по-голям въртящ момент при използване.Лесен за използване, с добра гъста засаждане на различни видове ядки, без приплъзване. 12-точков храповая разполага със скоростна кутия, подходяща за шестоъгълни гайки, 12-точкови гайки или други форми на гайки.Конструкция с възможност за сгъване зареждане на край на кутията осигурява по-добро сцепление и намалява закругление крепежной детайли.Размери надпис на гаечном дух, придирчиви и са трайни.В чантата има две висящи на въжета, които можете да окачите на стената, и всеки размер е отпечатано в чантата си, тъй като може да изглежда на пръв поглед, за по-лесен достъп.Отклонения точка, от усещането на ръцете добро, обща довършителни наистина приятни.Лесно за носене и може да се използва като авариен комплект за оф-роуд.

R

Избор на клиенти