.

.

Люспи за сутрешната закуска с Боровинки от отлични зърна, Проект без ГМО, Проверен, За здравето на сърцето, с ниско съдържание на мазнини, зърнени храни пълнозърнес?

Люспи за сутрешната закуска с Боровинки от отлични зърна, Проект без ГМО, Проверен, За здравето на сърцето, с ниско съдържание

BGN 22.49
Наличност

Добър източник на диетични фибри, витамин D. Полезни зърнени храни, приготвени без царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза, изкуствени аромати или оцветители.Зърнени люспи Great Зърното съдържа 24 грама пълнозърнести храни на порция.Печат, е налична на проекта,не съдържащи ГМО.Люспи за закуска с ниско съдържание на мазнини, наситени мазнини и холестерол.Сърцето здраво. 23 грама пълнозърнести храни на порция.Добър източник на фибри. 11 необходимите витамини и минерали.Сутрешните люспи Great Grains Blueberry, изпълнен с аромат и плодов погалят с различни вкусни неща, представлява прекрасна комбинация от подпухнали боровинки, хрупкав мультизерновых люспи, хрупкав клъстери мюсли и богат на бадеми.Отлични зърна боровинки Сутрин ниско съдържание на мазнини и полезни за сърцето.Тази зърно съдържа 23 g пълнозърнести храни на порция, е добър източник на фибри и осигурява 10 основни витамини и минерали.Насладете се на една купа, пълна с пълнозърнести продукти с полета на вашата кухня, с цельными зърна, фибри и хранителни съставки във всяко парче!Направете закуска полезно приключение с вкус, с отлични зърно утренними люспи с боровинки.

R

Избор на клиенти