.

.

2 бр. изкуствени Висящи Папоротниковые Растения, Лоза Фалшив Бръшлян Бостън Папоротниковый Окачен Завод На Открито Устойчиви на uv Пластмасови Растения (Зелен)

2 бр. изкуствени Висящи Папоротниковые Растения, Лоза Фалшив Бръшлян Бостън Папоротниковый Окачен Завод На Открито Устойчиви на

BGN 10.39
Наличност

【Не изисква поддръжка Устойчивост на uv】 : Изкуствени папрати за външно осветление на uv устойчиви и никога не изчезват.Без да се притеснявате, че ще се повреди плам на слънцето; прах от продължителна употреба да се измие с вода.Възстановяване като ново. 【Материал】 : изкуствени висящи растения-листа и цветя от пластмаса, стъбла от пластмаса и желязна тел. 【Опаковка и размер】 : Опаковка се предлага в 2 броя изкуствени висящи папоротниковых растения; Всяко изкуствено подвесное папоротниковое растение е с дължина 33 инча, дължина 7,8 инча, има 5 гъвкави стебла и гъсти листа. 【Изискано бижу】 : Реалистична аранжировка от изкуствени висящи растения измамно естествено за неопитни очи.за всеки ландшафтен проект или декоративен стил.тези прекрасни растения ще се превърне в чудесен избор за вашите цветя, саксии, вази, съдове. 【Широко се използват изкуствени висящи растения】 : Изкуствени висящи растения могат да се поставят на открито, на предната веранда, двора, преден двор, в градината, на балкона, на перваза на прозореца, в офиса и т.н., uv Устойчиви и никога не изчезват.Цвят : Зелен.

R

Избор на клиенти