.

.

ЭВЕРМАРКЕТ Светят в Тъмното Поп Мехурчета Непоседа Допир Играчка, Светлинен Илюзорен Балон Попър За Облекчаване на Стреса Силиконова Релаксираща Поп-играчка, Кол?

ЭВЕРМАРКЕТ Светят в Тъмното Поп Мехурчета Непоседа Допир Играчка, Светлинен Илюзорен Балон Попър За Облекчаване на Стреса Силиконова

BGN 45.44
Наличност

❤ Материал премиум клас - Играчка за Хелоуин, Коледа Push Pop Bubble е направена от висококачествен силикон,мек, трайни, за еднократна употреба и моющегося. ❤ Удобни мехурчета - Светещо играчка за надувания на мехурчета с призрачно пузырьком-това също е артефакт декомпресия.Просто кликнете на мехурчета, и те издадут лесен хлопающий звук; след това го обърнете и започнете отново. ❤ Премахване на стрес-Светещо в тъмното силиконова ръчно изработени играчки Push Pop Bubble е много практичен и удобен за переноске.Тя може да се превърне в играчка за облекчаване на стреса по всяко време. ❤ Популярен дизайн - Играчка надуваем балон с оригинален дизайн и красив цвят, който е обичан от много хора. ❤ Перфектния подарък - Светещи в тъмното сензорни играчки за неспокойни с мехурчета Push Pop могат да бъдат дарени като подаръци за Хелоуин, подарък за нов дом, празнични подаръци, коледни подаръци и т.н. на Вашите приятели или семейства се ползват от тези интересни играчки за почивка.ВЕЧНИЯТ ПАЗАР свети в по-тъмен призрачен играчка Push Pop Bubble Fidget за релаксация Характеристики на продукта : -Премиум материал : Играчка Push Pop Bubble е направена от висококачествен силикон. -Премахване на стрес : Играчка Push Pop Bubble също е декомпрессионным артефакт, му е лесно да носят със себе си. -Удобни мехурчета : Просто кликнете на мехурчета, и те издадут лесен хлопающий звук; след това го обърнете и започнете отново.Пакетът включва : 1 Опаковка Светещи в тъмното Толкающих мехурчета Непоседа Допир играчка.

R

Избор на клиенти