.

.

Комплект за тестване на Радон в къщата - Доставка и Лабораторни такси включени | Лесен за употреба Детектор за въглероден газ Радон за спокойствие | Тестер Радон, ко?

Комплект за тестване на Радон в къщата - Доставка и Лабораторни такси включени | Лесен за употреба Детектор за въглероден газ

BGN 27.19
Наличност

✅ ОСИГУРЕТЕ СИ СИГУРНОСТ, ЗА СПОКОЙСТВИЕ - Радон всяка година причинява около 21 000 смъртни случая от рак на белия дроб.Тестване-това е единственият начин наистина да се научите, изложени ли вие и вашето семейство в риск.Не чакайте, докато не стане твърде късно.Действайте сега. ✅ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ 48-ЧАСОВ ТЕСТ - Той отнема само няколко минути, за да персонализирате и включва в себе си всичко необходимо за проверка на вашия дом или офис на наличието на радон.Просто следвайте инструкциите, изпратете го и вие ще получите своя доклад за радоне след няколко дни. ✅ БЕЗПЛАТНО ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ДОСТАВКА - Ние дори ще покрием разходите за тестване и обратна доставка, така че ви не ще трябва да плати за това и стотинка допълнително.Вие, като правило, ще получите резултатите си в лабораторията в продължение на 3-5 работни дни, след като получим вашата проба на радон. ✅ ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ, ЗА да се ГАРАНТИРА МАКСИМАЛНА ТОЧНОСТ При анализа милиона детектори този тест е един от най-доказани достъпни устройства за измерване на радон.Вашият проба на радон ще бъде разгледана сертифицирана NRPP лабораторията на САЩ с опит изпитване на радон от 1983 година. ✅ НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ са ДАДЕНИ ОТГОВОРИ - Вие винаги можете да разчитате на нашия екип от квалифицирани експерти с над 30-годишен опит в областта на изпитване на радон.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете.Ние сме тук, за да ви помогнем!.Напълно е сертифицирано лабораторно тестване.пробен комплект, който да бъде одобрен от NRPP.Милиони тестове вече са анализирани.Експертна подкрепа.

R

Избор на клиенти