.

.

Тава,Тава За печене От Неръждаема Стомана,хартия за Печене, За тостер, Тава За печене от Неръждаема стомана, хартия за Печене, за да бисквитки (12x9,6x2,2 инча)

Тава,Тава За печене От Неръждаема Стомана,хартия за Печене, За тостер, Тава За печене от Неръждаема стомана, хартия за Печене,

BGN 26.39
Наличност

【ВИСОКО КАЧЕСТВО】е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, той никога не ръждясва, има дълъг срок на служба, не съдържа BPA, е по-здрав и не съдържа токсични или вредни вещества. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Модерна повърхност с огледално покритие и по-гладка, чиста повърхност за лесно почистване. 【НЕ БОЛИ РЪКАТА СИ】Двустранен подсилена конструкция с мъниста предпазва от течове и предотвратява попадането на течности навсякъде, което я прави идеална за лесно лечение и предотвратяване на драскотини по ръцете по време на печене. 【КАК да ПРЕМАХНЕТЕ ЕТИКЕТА С ПРЪЧКА】Използвайте сешоар за духаше етикети в продължение на около 30 секунди, след това внимателно отстранете етикета.Лесно и бързо, ако имате малко количество лепило, използвайте гумичка, за да е лесно да го изтриете. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】Нашите тави за печене на здрави и трайни.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.Ние ще ви предоставим най-доброто решение, не е връщането на продукт.Размер : 12*9.6*2.2 инча.

R

Избор на клиенти