.

.

KerLiTar K-P032B Домашен Офис телефон с усилвател Стационарен Кабелен телефон с номер на обаждащия се Настолен телефон с Калкулатор, аларма Основни телефони Стационарен ?

KerLiTar K-P032B Домашен Офис телефон с усилвател Стационарен Кабелен телефон с номер на обаждащия се Настолен телефон с Калкулатор,

BGN 33.28
Наличност

Лесна настройка - за да Свържете телефона към телефонния контакт, чрез телефонна линия, включена в парцел, батерия, не се изисква; Все още работи при спиране на тока.Идентификация на обаждащия се позволява правилно да пренасочите повикванията(моля, имайте предвид : въведете телефонен номер, а не име). 5 нива на регулируем контраст голям дисплей позволява лесно да разглеждате номер, час и дата. 38 групи паметта на входящи повиквания и 5 групи памет изходящи повиквания; 2 група 1-паметта за бързо набиране с едно докосване на горивото. 3-Адаптивни настройки на алармата и функция калкулатор, за да улесни вашата работа и живот.Съвместимост с два режима на DTMF/FSK. 16-цифрен LCD дисплей, 5-степенна настройка на контраста на LCD дисплея(по подразбиране 3 нива). Памет 38 входящи повиквания, в памет на 5 изходящи повиквания.Основен калкулатор. 3-Адаптивни настройки на алармата. 2-лентов високоговорител с регулируема сила на звука.памет M1,M2, с едно докосване.Време на епидемия 300 милисекунди.Пренабиране на последния номер. 4-стъпка програмируем регулатор на силата на звука на повикване, избор на мелодии от 8 обаждания, Специален пръстен за ВИП стаи.Храната му се осъществява чрез телефонна линия и не се нуждае от батерии или захранване ac/dc.все още се работи дори и при спиране на тока.Двухрежимный съвместим с DTMF/FSK 16-цифрен LCD дисплей, 5 нива, LCD дисплей с регулируеми по контраст(по подразбиране 3 ниво), Памет 38 входящи повиквания,калкулатор, памет 5 изходящи вызовов3-Адаптивни настройки будильника2-лентов високоговорител с регулируема громкостью1, М2 Време на реакция на паметта с едно докосване, 300 ms, извикване на последното място 4-стъпка програмируем регулатор на силата на звука на повикване, избор на мелодии от 8 обаждания, Специален разговор за ВИП стаи.

R

Избор на клиенти