.

.

Компактен Тава за тостер Rykey От неръждаема стомана, Тава за фурна Професионална, Здрава и здрава, С дълбоки ръбове, Устойчив на деформация Антипригарная форма за пе?

Компактен Тава за тостер Rykey От неръждаема стомана, Тава за фурна Професионална, Здрава и здрава, С дълбоки ръбове, Устойчив

BGN 8.79
Наличност

Изработен е от висококачествен материал 430 от чиста неръждаема стомана, без никакви други материали.НЯМА токсични покритие, повече няма чипс с покритие, които не попадат в храната си несъзнателно.Лъскав край на руло, без грубост, превъзходна огледално покритие, лесно за почистване.Лесна за почистване, само ръчно пране.Повече, отколкото тава за торта!Използвайте за своите кифлички с канела, лепкави на кифли, сладкиши, царевичен хляб и плодове обущарите.Тенджера за тостер Rykey Healthy с висока издръжливост, изработена от чиста неръждаема стомана 18/0, цвят естествен метал, без покритие осигурява по-здравословно приготвяне на храна.Тази тенджера е идеална за малки порции.Компактен размер подходящ за повечето тостеров.Лесен за съхранение и гъвкавост.Приготвят любимите си ястия или сладкиши.Отлична огледално покритие за лесно и лесно почистване.Размер : 10,4' x 8,1' x 1' е Подходящ за повечето тостерных печки. 1. От неръждаема стомана е по-полезна за здравето 2. Нержавеющую стомана могат да се мият в съдомиялна машина 3. От неръждаема стомана-лесно се поддава на почистване, дори и при ръчно измиване 4. Неръждаема стомана, храната се приготвя по-равномерно, по-малко се придържа моля, Обърнете внимание : 1. Моля, използвайте мека чистящую кърпа, за да изчистите листа, за красотата на неговата повърхност. 2. Моля, почистете и подсушете хартия за печене, след използване за неговата дълготрайност.Благодаря ви за това, че са приели Райки като част от семейството си.Ние гарантираме, че всичко, описание и спецификация на 100% съответства на действителността на продукта.Ние работим по-усърдно, за да предложи по-добри стоки.

R

Избор на клиенти