.

.

Rantizon Ab Roller за Симулатори Abs-Обучители с Роликовым Колелото Ab Roller Клип за Домашен Фитнес Зала Домашно Тренажерное Обзавеждане за Мъже И Жени Симулатори за Упражнени?

Rantizon Ab Roller за Симулатори Abs-Обучители с Роликовым Колелото Ab Roller Клип за Домашен Фитнес Зала Домашно Тренажерное

BGN 11.43
Наличност

【ЛЕПИТЕ СВОЯ AB】 : Нашият клип на AB действа като вашето лично тренажерное обзавеждане - помага да се изградят натиснете с шест кубчета, за изгаряне на калории, за изграждане на мускули и повишаване на общата издръжливост. 【】 Отлично качество : Този клип Ab е направен от здрав, издръжлив материал, за да го выдерживал дори и най-интензивни тренировки.Колелото на аб са произведени от здрава неръждаема стомана, нескользящего TPR и трайно PVC.Осигурете сигурност и комфорт, тишина.Никога не повреждайте килим или паркет. 【Сверхширокое колелото AB】 : 8 см (3,2 инча) осигурява отлична стабилност, което позволява неограничен ход за по-интензивна тренировка.Междувременно, той може да постигне желания ефект от упражнения, като същевременно се избягват ненужни наранявания. 【Чудесно за всички нива на фитнес】 : Укрепване и тонизируйте горната част на корема, долната част на корема, косите коремни мускули и всички ядрото!Подходящ за всички нива на фитнес, от начинаещи до напреднали!. 【Основната тренировка】- Всяко повторение на упражнението е на колелца, да влияе на различни мускули, насочени към съобщение, сгибатель на бедрата, раменете и обратно.it това не само ще помогне за подобряване на силата на долната част на гърба, но и ще намали риска от мускулни травми.по-добре помогнете на начинаещите да тренирате мускулите на корема.

R

Избор на клиенти