.

.

ТУХЛЕНА ИСТОРИЯ на Пиратски Кораб градивните елементи на Играчки с 3 Мини-играчки фигурки, Пиратски Кораби Комплект за изграждане на играчки лодки Строителни Игра?

ТУХЛЕНА ИСТОРИЯ на Пиратски Кораб градивните елементи на Играчки с 3 Мини-играчки фигурки, Пиратски Кораби Комплект за изграждане

BGN 8.42
Наличност

Се подобри способността на децата към самостоятелно мислене. Моля, изтрийте елементи далеч от висока температура на околната среда, за да се гарантира срок на годност.Размер на мини-кукли : 1,8 инча. 【Всички минават на ТЕСТ ASTM F963-17 и CPSIA】е Изработен от действително нетоксичен материал ABS, цветни и твърда, равна и без чеп, Гладък ръб на всяка плочка никога няма да боли малко ръцете на децата. 【Инструкция за почистване на Пиратски Играчки】 гама от играчки за пиратски кораб включва цветни инструкции, етапи на изграждане са разбираеми и лесни за разбиране, и децата могат лесно да бъдат събрани в съответствие с инструкциите.Вдохновляйте деца на безграничното си въображение.Моля, следвайте инструкциите за монтаж на строителни блокове и избягвайте неправилни техники на изграждане.Тренирайте операционна способността на децата.Моля, съхранявайте предмети правилно и избягвайте загуба на части, причинени от човешки фактори. 【Три Мини-Пиратски Фигури】 Този набор от блокове пиратски кораби съдържа три мини-играчки пиратски фигурки : Капитан на пиратски кораб е взел две от своите спътници и се започна пътуването.Моля, не се колебайте да се свържете директно с нас, когато имате някакви проблеми, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да помогне да ги разрешат.Сервизно обслужване : Вашето удовлетворение е нашата амбиция.

R

Избор на клиенти