.

.

Бонбони За Св. Валентин С Вкус На Ягоди И Сметана Във Формата На Червено Сърце, Кошер Парве, В Индивидуална Опаковка (Половин Килограм)

Бонбони За Св. Валентин С Вкус На Ягоди И Сметана Във Формата На Червено Сърце, Кошер Парве, В Индивидуална Опаковка (Половин

BGN 13.58
Наличност

Бонбони За Св. Валентин С Вкус На Ягоди Във Формата На Червено Сърце, В Индивидуална Опаковка, На Около 12 Бонбони На Клечка.Забавни близалки с вкус на ягоди във формата на сърце, които могат да се насладят на всички, които желаят.В индивидуална опаковка, която прави този близалка са подходящи за училища, офиси и любителите на сладко по време на път.Тези близалки с бонбони "Сърцата на свети Валентин" - чудесен начин да се предаде романтични чувства с близките си или с отлични приятели.Бонбони във формата на сърце правят страхотни подаръци за партита или залепете ги върху пощенска картичка на вашето дете за Свети Валентин за класната стая.Скриване ги в чанти и джобове на своите близки, за да се през целия ден да се намери щастлив сладка находка.Ягодов Аромат - Състав : Захар, Царевичен Сироп, Лимонена Киселина, Натурален Аромат, Изкуствени Аромати : F. D&C Red № 40. - Кошер.Размер : Половин Килограм.

R

Избор на клиенти