.

.

Камъни QPEY за сочни растения,Обемна чанта 3 килограма, Голяма Градина Камъчета Бонсай, Декоративен Чакъл, Камъни Бонзай, Камъчета, растения,Аквариуми,Ландшафтен диз?

Камъни QPEY за сочни растения,Обемна чанта 3 килограма, Голяма Градина Камъчета Бонсай, Декоративен Чакъл, Камъни Бонзай, Камъчета,

BGN 8.79
Наличност

【Градина само】Нашите камъчета, растения бонзай-достъпен,без проблеми избор за градинари САМ, искат да украсят градината за медитация, градина размисъл, страхотна градина. 【Широко използвайте】Въпреки че обикновено се използва за попълване на саксии с бонсаем вътре, камъчета и може да се разпръсне на открито в лехи и саксии.Камъни, покрити с восък, който ги предпазва от увреждане и придава блясък. 【Украса плантатор】Почистете върховете на вашите сочни растения с добавка на малки камъчета, разпръснати в насипно състояние, като чакъл.Полирани камъни са идеални за кактуси,сочни растения или дървета бонзай. 【Естествени камъни】Тези висококачествени естествени камъни са нетоксични и екологично чисти речни камъни.Естественото им свойство ще им позволи да продължи по-дълго, защото те няма да се влоши, като тор.Декоративни породи са постоянна и икономически ефективна алтернатива на годишния мульчированию дърво. 【Спецификация】Камъни от камъчета с диаметър 20-30 мм,запечатан плик с тегло 3 кг.Тези камъни за Бонзай градина все размер от 20 до 30 мм (около 1 инч).Продава се в насипно състояние в 3-чук торби.Най-добрият избор за озеленяване и украса на саксии.Цвят : Смесен цвят.

R

Избор на клиенти