.

.

3 бр. каишка за мобилен телефон с розови мъниста, гривна-пазител за мобилен телефон, гривна-пазител за мобилен телефон, верижка за мобилен телефон с въже, рожден ден ?

3 бр. каишка за мобилен телефон с розови мъниста, гривна-пазител за мобилен телефон, гривна-пазител за мобилен телефон, верижка

BGN 8.79
Наличност

Каишка за мобилен телефон : шест версии, последователни по отношение на стила, идват на случаен принцип.Защита от загуба на телефон : можете да използвате тази телефонна верига, за да закачите телефон към китката си, за да се предотврати случайно загуба на телефона.Висококачествена подвесная верижка : Верижка за мобилен телефон, изработен от висококачествена глина и акрилни материали, който е безопасен и екологично чист, ярък цвят и не избледнява.Най-сладък аксесоари за мобилни телефони : лесен и романтичен дизайн като допълнение към вашия мобилен телефон, маркира и ще добави точки, в никакъв случай.Гъвкав шнур : Добър подарък за семейството и приятелите, е много подходящ за абитуриентски, парти за рожден ден, Деня на майката, Коледа, Деня на свети Валентин, годишнина от сватбата.

R

Избор на клиенти