.

.

Комплект гумени ленти за станове Incraft 11880+: Цветни гумички за станове 28 цвята с контейнер, 600 скоби, 200 мъниста, 52 мъниста ABC, Комплект за направата на гривни премиум-кл?

Комплект гумени ленти за станове Incraft 11880+: Цветни гумички за станове 28 цвята с контейнер, 600 скоби, 200 мъниста, 52 мъниста

BGN 19.98
Наличност

【11 880+ КАУЧУК】 11 000 каучук премиум качество + 600 S-образни скоби + 200 Мъниста + 52 Мъниста ABC(по 2 на всяка буква) + 10 Куки за раница + 5 Кисточек + 5 Куки за плетене на една кука + 3 Фиби за коса + Стикери ABC и цифрови етикети. 【 28 РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ】 Можете да получите на 28 гумени ленти в различни цветове.СИГУРНОСТТА, Доказана В лабораторни условия.Не съдържа латекс, олово и фталатов.Гарантирана сигурност за деца!Супер Еластичен, Мек и траен.Нейната лесно да се съборят!. 【ВДОХНОВЛЯЙТЕ В ТВОРЧЕСТВОТО】 Този набор от маншети с ластик може да стимулира вашата креативност.С помощта на нашия набор за станове се с цветни панделки, ще създаде множество забавни неща, като например гривни, колиета, ленти за коса, аксесоари за чанти и много други декорации.Вас чакат още по-прекрасни начини на игра, да открият за себе си!. 【УДОБЕН ЗА СЪХРАНЕНИЕ】 Размер калъф за съхранение на : 14 x 9 x 2 инча.Прозрачен пластмасов калъф за съхранение е с няколко подвижни разделители и ви позволява да поставите аксесоари.Всеки цвят се намира в отделно отделение, така че всички гумени ленти за станове лесно да се съдържа в ред и начин. 【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА】Цветни дъвка-чудесен подарък за Коледа, Великден, Свети Валентин, Нова година, рожден ден и т.н., Спомага за развитието на тяхното въображение, е особено популярна дейност на родители и деца за развитие на топли и подкрепящи отношения.Това е и чудесен избор за любителите на самоделок ръчно изработени.

R

Избор на клиенти