.

.

Куче Играчка Топка четка за Зъби за дъвчене апарати Комплект от 4 - Зъбен Гумена Крушка - Интерактивна Опаковка за бавното Хранене 4 бр. 1.8 инча - детски Играчки за Дъв?

Куче Играчка Топка четка за Зъби за дъвчене апарати Комплект от 4 - Зъбен Гумена Крушка - Интерактивна Опаковка за бавното Хранене

BGN 22.96
Наличност

????- ДОБРИ ИГРАЧКИ : Идеален за всички видове кучета.??? МАТЕРИАЛ : Изработен е от естествени екологично чист, гумен материал, нетоксичен, безопасен и мягок, е трайна и устойчива на укусам.??? ЛЕЧЕНИЕ на ЗЪБИТЕ : Дизайн, подобен на зъбите, най-подходящ за кучета, скрежещущих зъбите, ароматен ментов аромат помага за освежаване на дъха.??? ТРЕНИРОВКА IQ : Храна за домашни животни, може да се вгради в пространствата между зъбите за кучета, умело кусающих и жующих, което им позволява да се играе по време на хранене.??? ПРЕМАХВАНЕ на ТРЕВОЖНОСТ, САМОТА : Цветни играчки топки да предизвика голям интерес при кучета и ги отвлича от самота, игра с тях ще засили връзката между вас, от вас и вашите приятели.

R

Избор на клиенти