.

.

Валяк BLUERISE Ab за тренировка на мускулите на корема Мултифункционален Стимулатор Ab по-Дебел маркуч Липса на шум, Лесен за използване Роликовое колелото на Аб За офор?

Валяк BLUERISE Ab за тренировка на мускулите на корема Мултифункционален Стимулатор Ab по-Дебел маркуч Липса на шум, Лесен за

BGN 12.79
Наличност

Цветово отклонение може да се различава поради различни монитори.Проверете долната раллийную на предаването. - Работи на всяка основна мускулна група, горната част на тялото и корема, Засилва прес, раменете, ръцете, гърба,талията, краката и така нататък. - Две дръжки, с лек припадък, 5-степенна дърпане на въже със силово съпротивление, 40 вида фитнес упражнения.Започнете вашето пътуване в фитнес.Характеристики : - Дължина на лентата : 35-95 см(растянутая)-Наколенник. 【За гарантиране на 100% Удовлетворение】Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Съвети : Грешка в 1-2 мм може да бъде причинено от ръчни измервания.Можете да прояви творчески подход към това, още много може да се направи по всяко време, да усетите удоволствие от спорта.Трябва само роликовое колелото на аб за практикуване на различни видове спорт, за талията, корема, краката и цялото тяло, дом по всяко време, почувствайте удоволствието от спорта.Регулиране на дъното на прехвърлянето в съответствие със собствените си умения и навици и нагласете си в най-добра степен на съответствие с карта кутия този продукт.материал : ABS+PP+EVA. 【Многофункционално оборудване за фитнес】Валяк Bluerise ab за тренировка пресата основно е насочен към най-доброто намаляване на мазнини и оформяне на фигурата.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма грижа.Размер : 17,6 х 8.Извадете устройството за обтягане. 【Лесна употреба】трябва само роликовое колелото на аб за практикуване на различни видове спорт, за талията, корема, краката и цялото тяло, тя наистина е много подходящ за домашни упражнения и тонизиране и лесно за използване.【Удебеляване на маркуча】 За да отговори на нуждите на интензивност, свързани с фитнес и формирането на фигурата, ние увеличаваме дебелината на ролкова маркуч ab, че може да увеличите времето за тренировка е по-дълго, отколкото при други продукти.

R

Избор на клиенти