.

.

Ленти за избелване на зъби, Комплект за избелване на зъбите за 14 дни, Ленти за зъби с намалена чувствителност с вкус на мента, Ефективно Премахване на Петна от Кафе, ?

Ленти за избелване на зъби, Комплект за избелване на зъбите за 14 дни, Ленти за зъби с намалена чувствителност с вкус на мента,

BGN 11.99
Наличност

Опитайте се да избягвате използването на лентите за зъбите веднага след почистване на зъбите. 【Уникални нескользящие ленти за зъби】 За разлика от обикновените ленти за зъби, които стърчат и причиняват дискомфорт при използване на избелващи ленти Fitreno имат специални вдлъбнатини U-образна форма, които позволяват на полоскам прилепва плътно до зъбите, което е удобно и ви позволява да се насладите на телевизор или книги по време на употреба.【Отлична ефективност избелване на зъбите】 Само за 2-3 използване можете да видите как зъбите веднага отбеливаются от 2 до 4 нюанси!Независимо дали става дума за външни петна по зъбите, като например петна от кафе, дим, трайни петна от вино, или за леки ендогенни петна, като например лесен флуороза на зъбите, избелващи ленти за зъби се отстранява им е много ефективно. 【Избелване на зъби-лесен начин】 Всеки изпратен от вас продукт е преминал строг контрол, моля, бъдете сигурни в качеството. Избягвайте попадане в очите при използването на този продукт. Моля, не използвайте ленти, ако наскоро сте били язви на устната кухина, счупени венците, чувствителни зъби или операция на устната кухина. Не използвайте тези ивици, по време на хранене, тютюнопушене или напитки (освен вода).Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще задоволително решение.Само за 30 минути на ден вашите зъби могат да бъдат осветени до 8 нюанси!Това е не само ефективно, но и продължава до 150 дни след лечението, което ви гарантира безпроблемното и дълготрайно избелване на зъбите.Моля, обърнете внимание : някои хора могат да почувстват, че зъбите леко зудят при използване на продукт, който е временно и не причинява вреда на вашите зъби.При случаен контакт с очите незабавно изплакнете очите хладка чиста вода. Не глотайте ивици.Препоръчани на потребителите на Външни петна по зъбите : петна по зъбите, предизвикани от храни, напитки, застаряването на населението и борба с тютюнопушенето.

R

Избор на клиенти