.

.

60 Бр. Игли за шевни машини Универсални Игли за конвенционални точкови машини за Singer, Brother, Janome, Varmax с размера на HAX1 65/9, 75/11, 90/14, 100/16, 110/18 (5 на Цвят)

60 Бр. Игли за шевни машини Универсални Игли за конвенционални точкови машини за Singer, Brother, Janome, Varmax с размера на

BGN 9.59
Наличност

【Набор от игли за шевни машини 【Комплект игли за шевни машини】Комплект включва 60 универсални точка игли за шевни машини различни цветове, размери 65/9, 75/11, 90/14, 100/16, 110/18, 12 парчета по размер, могат да бъдат разглеждани различни битови шевни машини. 【Лесна употреба】Плосък дизайн в долната част на игли шевни машини стандартен размер позволява постоянно да инсталирате я на шевна машина.Различни размери имат дръжки за игли с различен цвят за по-лесна идентификация и достъп.Оборудван с отделни пластмасови кутии за лесно съхранение и пренасяне. 【Широко приложение】 Универсални игли за обикновените шевни машини с плоски дръжки са подходящи за повечето битови електрически шевни машини и стари шевни машини, като Singer, Brother, Janome, White, Elna и повечето битови шевни машини. 【Препоръка по размер】 в Размер на 9 за фини материи като коприна тъкани); размер на 11 за тъкани средна и фина дебелина (като ризи и копринени тъкани); размер на 14 за тъкани средна и дебелото дебелина (като ризи, кърпи, завеси) ); Размер на 16 се използва за по-дебели материи (като костюми, палта ); Размер на 18-се използва за утолщенных тъкани (като деним, памучни дрехи). 【Препоръка по размер】 в Размер на 9 за фини материи като коприна тъкани); размер на 11 за тъкани средна и фина дебелина (като ризи и копринени тъкани); размер на 14 за тъкани средна и дебелото дебелина (като ризи, кърпи, завеси) ); Размер на 16 се използва за по-дебели материи (като костюми, палта ); Размер на 18-се използва за утолщенных тъкани (като деним, памучни дрехи).

R

Избор на клиенти