.

.

Четка за почистване на Uonlytech 6шт, Четка за кафе машини за Пречистване на Сокове с дълга дръжка, Четка за почистване на чаши, Четка за домакински Кухня, Кафене (бял)

Четка за почистване на Uonlytech 6шт, Четка за кафе машини за Пречистване на Сокове с дълга дръжка, Четка за почистване на чаши,

BGN 7.11
Наличност

Четка с дълга дръжка, за дълбоко почистване на контейнера, което по-удобно и безопасно.Дизайн на мини-четки за почистване почиства всички ъгли и пропуските в машина за соево мляко.Внимателно продължава да си миете сокоизстисквачка, без да се повреди острието, чудесно за съхранение на скъпо оборудване.Като универсална, четка може да се използва за почистване на предмети, различни от сокове, като чаша, кафе и други домакински уреди.Разработена четка за зъби е предназначена за поддържане на wheelhead на машината в чисто и изправно състояние.Характеристики Цвят : Бял, Материал : Найлон, PP Размер : 21. 00 X1. 50 X0. 60 см/ 8. 25 X0. 59 X0. 24 в мека четка сокоизстисквачка, без да се вреди на дискове, което е чудесно за съхранение на скъпо оборудване.Дизайн на мини-четки за почистване почиства всички ъгли и пропуските в машина за соево мляко.Разработена четка за зъби е предназначена за поддържане на wheelhead на машината в чисто и изправно състояние.Като многофункционални, те могат да се използват за почистване на други теми, с изключение на сокове, като например машина за соево мляко, кафе машина и друга битова техника.Четка с дълга дръжка за по-дълбоко почистване на контейнера, което е по-удобно и безопасно пакет, включващ 6 х зъби.

R

Избор на клиенти