.

.

CXkey 36 Опаковки Непоседа Набор от играчки Проста ямочка Непоседа Пакет Figetget Сензорни Играчки Силикон средство за облекчаване на стреса Набор от играчки за успокоен?

CXkey 36 Опаковки Непоседа Набор от играчки Проста ямочка Непоседа Пакет Figetget Сензорни Играчки Силикон средство за облекчаване

BGN 13.59
Наличност

【Забавна развитие на играчка】36 бр. в опаковка. 4 цвята - червен, жълт, син, зелен.232 грама в една кутия.Свободна комбинация, може да се присъедини, може да бъде градивен елемент. 【Иновативна гама от играчки за къдрава играчки с докосване на компресия】Натиснете върху мехурчета, играчка-непоседа ще издаде лек хлопающий звук.Подходящ за деца с висока тревожност/специални нужди за аутизъм. 【Преносима ръчния багаж fidget pack 】Безплатна комбинация, може да бъде сращена, може би строителен материал.Тя може да бъде преносима детска чиния за забавление или подложка за чаши, кутия за кубчета на бюрото си. 【Защитен силиконов материал евтини неспокойни】 играчка-непоседа е направена от висококачествен силикон, не съдържат BPA, безопасно, действително нетоксичен, без миризма, лесно се мие, лесно се пренася, не оказва влияние върху деца и възрастни. 【Подаръци за непосед/играчки】 играчка за непосед като подарък за рожден ден,учебни пособия и аксесоари за бродерия, подарък за парти, празничен подарък на другите.

R

Избор на клиенти