.

.

CATUDIY Автомобилен Комплект Инструменти За Отстраняване Шайба на Помпата Гидроусилителя управление, Комплект Гребец Помпа Гидроусилителя Волан с Набор за облекчав?

CATUDIY Автомобилен Комплект Инструменти За Отстраняване Шайба на Помпата Гидроусилителя управление, Комплект Гребец Помпа Гидроусилителя

BGN 29.35
Наличност

????【Основната функция на】Набор от инструменти за теглене и инсталиране на шайби помпа гидроусилителя управление представлява набор от инструменти за изключване, който отсоединяет шайби гидроусилителя управление на помпата и определя ги. ????【】 Широко приложение за Съвместимостта на автомобили на GM/Chrysler/ Saginaw/Thompson, C111 и C2 помпи кормилно управление с променливо усилване. ????【Специална конструкция】Подходящи за диаметри ступиц шайби 1/8 инча, 1/4 инча, 1/5/16 инча и 1/3/8 инча, включително 1988 и по-късни версии, съвместими за автомобили на GM, оборудвани с двигатели Quad 4; от 1991 г. и по-късните версии са съвместими за бусове GM с двигатели с 3,1 л и 3800-6. ????【Предпоставка включва】1 бр. Installer шайба на помпата PS, 1 бр. Гребец помпа гидроусилителя управление/генератор на променлив ток, 1 бр. Уплътнение шайба гидроусилителя управление, 1 бр. винт 3/8 - 16 UNC и 1 бр. винт 5/8 - 18 UNF. ????【Лекота на работа】Преди употреба нанесете грес на инструменти.Поставете винт с резба в центъра на ролка, околните го зажимными кожухами във формата на полумесец и стопорным пръстена на палците, след това ги поставете в централната част на ядки-нашественик с плашкой отгоре.Плътно прикрутите резба шпильку до центъра края на ядки гребец, а след това използвайте избрания от вас инструмент за облекчаване и премахване.

R

Избор на клиенти