.

.

Пакет Camp'N - 12 - Затвори - Скоба - Държач на Етикет за врати - за багажных вратите на АВТОБУСА, теглич, Кемпера, Дом на колела (Бял)

Пакет Camp'N - 12 - Затвори - Скоба - Държач на Етикет за врати - за багажных вратите на АВТОБУСА, теглич, Кемпера, Дом на колела

BGN 10.38
Наличност

➌ С всякакви метеорологични условия въздействие ABS с UV стабилизатор. ➋ Заменя Повредени/Счупени На Слънце Пружина Капаче. * Благодарение на всепогодному ударопрочному ABS с UV стабилизатор те издържат огромното слънце. * Замества тези всеизгаряне слънцето пружина вратата се затвори, които стават крехки и разпадне от въздействието на слънчевите лъчи. ✔ Лесно Задържа вратата Отворена, Не Им дава да падне върху Вас ✔ Заменя Повредени от Слънцето/счупени Пружина капаче ✔ С помощта на всички сезони удароустойчив ABS с UV стабилизатор на ✔ Лесна инсталация - Директен заместител За повечето ремаркета, АВТОБУСИ, ремаркета за пътуване или ремаркета с петото колело-Смяна на OEM ✔ КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА : ИНСТАЛАЦИЯ на ОБОРУДВАНЕТО Забележка : Препоръчва се да се Поставите Топка уплътнител Под капаче По време на инсталация за запечатване на всякакви дупки за винтове. ✔ Лесна инсталация-Директен заместител За повечето ремаркета, АВТОБУСИ, ремаркета за пътуване или ремаркета с петото колело - Смяна на OEM. ✔ Лесно Задържа Вратата Отворена, за Да Те Не са случили на Вас. * Използва се в много съвременни проходимост. ✔ С всякакви метеорологични условия въздействие ABS с UV стабилизатор. * Продуктите Camp N Врата/Багажното хонорар Титуляр е направен за удобство на експлоатация, за да държи вратата отворена. * Лесна инсталация и ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си ИНСТАЛАЦИЯ на ОБОРУДВАНЕ-Подходящ за почти всички джипове, туристически ремаркета или ремаркета за пето колело - Смяна на OEM.

R

Избор на клиенти