.

.

Мини-Велосипеден Компютър MEILAN M3 с GPS, Безжична Велосипеден Километража и Скоростомера Велосипеден Компютър IPX5 Водоустойчив Велосипеден Компютър с LCD дисплей за Мъ?

Мини-Велосипеден Компютър MEILAN M3 с GPS, Безжична Велосипеден Километража и Скоростомера Велосипеден Компютър IPX5 Водоустойчив

BGN 23.99
Наличност

【ВГРАДЕН високо-чувствителен GPS ЧИП】Този велосипеден компютър е снабден с много чувствителен GPS чип bulit и поддържа три системи : Beidou, GPS и бързото глобално позициониране ГЛОНАСС.Просто изберете ЧАСОВА ЗОНА, преди да използвате, след време ще бъде автоматично откалибровано в съответствие с местното време. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Малък размер, ниско тегло, водоустойчив IPX6, автоматична функция за сън го прави удобен и траен.Този велосипеден скоростомер работи добре за измерване на скорост, височина, разстояние, време на шофиране и т.н. Това е по-подходящ за сериозни колоездач или фен на фитнеса, за да записва и управлява велосипедными на данни по време на тренировка. 【ДНЕВЕН И НОЩЕН ОСВЕТЛЕНИЕ】Този усъвършенстван велокомпьютер оборудван с дневен и нощен подсветка.Само едновременно натиснете бутона назад и десния бутон, за да промените нивото на осветяване за по-лесно разглеждане под слънцето и нощен езда. 1,7-инчов LCD дисплей с антирефлексно покритие ще ви позволи лесно да прегледате данни под всякакъв ъгъл. 【БЕЗЖИЧЕН ДИЗАЙН И ЗАРЕЖДАНЕ USB】ЗА разлика от традиционния кабелен колоездене компютър, тук няма досадни кабели, този безжичен велосипеден компютър е много лесен за инсталиране.USB-акумулаторна дизайн позволява да се адаптира към всеки зарядното устройство с USB порт DC 5 V. Литиева батерия с капацитет 400 ма батерия осигурява време за работа до 8 часа. 【БЕЗГРИЖНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】Ние предлагаме на клиентите подмяна на три месеца и гаранция от една година от датата на закупуване.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля свържете се с нас възможно най-скоро по електронната поща, и нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури най-доброто решение.

R

Избор на клиенти