.

.

Външна звукова карта T10 и Жичен детска слушалки G2000 за PS4, PC, PS5, Xbox one, Подвижен микрофон с функция за шумопотискане, с wi-fi режим за телефон(Bluetooth Не е съвместим с игралн?

Външна звукова карта T10 и Жичен детска слушалки G2000 за PS4, PC, PS5, Xbox one, Подвижен микрофон с функция за шумопотискане,

BGN 44.79
Наличност

Токови са обхванати от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна карта карта на сума, равна на покупната цена на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му.??? РЕЖИМ на СВЪРЗВАНЕ И ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ на СЛУШАЛКИ : Свържете кабелна управление, можете да използвате слушалка за гейминг слушалки; Bluetooth слушалки е лесна и удобна за работа, не е нужно да изтеглят допълнително приложение, просто използвайте Bluetooth за свързване.След свързване на управление бутони отвън слушалки, за да осъществявате повиквания в едно докосване, възпроизвеждане/пауза, смяна на песни и т.н.??? ЖИЧЕН ДЕТСКА СЛУШАЛКИ, когато това е безжична Bluetooth слушалки, тя е подходяща само за пътуване, работа, музика, филми или игри за мобилни телефони, а не за игри.??? ШОФЬОР с размер 50 ММ, когато излизате, ви препоръчваме да използвате безжичен режим на Bluetooth.Прост и стилен външен вид и е много подходящ за провеждане.Можете да се наслаждавате на музика, разговори, филми, спорт и т.н.

R

Избор на клиенти