.

.

WELLOCKS Шкаф Дърпа Дръжката M4 25-50 мм 96 бр. Гама от Винтове, Дръжки на Гардероба Винтове За Машини Корона Шайби за Палета, Метални Винтове с Кръстни Глава Комплект за Каб?

WELLOCKS Шкаф Дърпа Дръжката M4 25-50 мм 96 бр. Гама от Винтове, Дръжки на Гардероба Винтове За Машини Корона Шайби за Палета,

BGN 12.79
Наличност

M4×35 mm 20 бр. - 96 бр в една кутия, отговарят на ежедневните нужди, гарантирано качество и количество. - Необикновената антикорозионна способност и дълготрайност на употреба.Концепцията на марката : WELLOCK е насочена към получаване на по-обемен и пълна представа за нашия клиент, за да се осигури по-голямо разнообразие от пълни и професионални спецификации хардуерни аксесоари в ежедневния им живот.Това е, да речем, може да се използва в рамките на 3 години при нормални условия, без ръжда, че много по-добре на общия стандарт за 1 година.Функция : Ако сте любител на домашна работа, това е разумен избор, за да се подготви една кутия нашите винта с различни размери, установени в къщата. M4×40 mm 12 бр.Забележки : ако винтове са твърде дълги, за да ги плътно затваряне, препоръчваме ви да използвате няколко дена чрез винтове, че те са добре запирались.Характеристика : - Изработен е от въглеродна стомана, бял цинк материал безотказност в работата. 【По-ДЪЛЪГ живот И по-ДОБРА ЗАЩИТА ОТ РЪЖДА】Този набор от винтове mechine бе допълнена от още един процес на получаване на бяло с покритие с антикоррозийным покритие и утолщением дебелината на покритието до 2 микрона за увеличаване на антикорозионна лента, и ние сме изминали повече от 38 часа тест на разпръскването на сол.Това се постига чрез съчетаване на функциите, качеството и стойността винаги с оглед на устойчивостта.Съдържание на пакета : M4×25 mm 20 бр. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ】Подгответе се за домашния ремонт на врати, кутия на стола, но също така да инсталирате лентата с електрически кутии, люлки, колела за преместване на мебели.Ако сте зле справяте с домакинската работа, вие не трябва да пропуснете тази гама от винтове, тъй като те най-често се използват в ежедневната ни работа и се смесват в една кутия. - Идва с кутия за съхранение и малък отвор, удобен за съхранение у дома.В нашия магазин има много други серии оборудване, каним ви да посетите нашия магазин, за да закупите аксесоари, които ви харесват.

R

Избор на клиенти