.

.

Външен диск Blu-ray DVD/BD/CD BD-ROM 3D Blu-Ray Combo Плейър USB 3.0 Преносим CD/DVD-RW Записващо CD-ROM, DVD-ROM Записвачка за Настолен компютър, преносим КОМПЮТЪР (Сребро`)

Външен диск Blu-ray DVD/BD/CD BD-ROM 3D Blu-Ray Combo Плейър USB 3.0 Преносим CD/DVD-RW Записващо CD-ROM, DVD-ROM Записвачка за

BGN 71.99
Наличност

Токови са обхванати от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : Истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна карта карта на сума, равна на покупната цена на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【Лесна употреба】 : Устройство Blu-ray, щепсела и да играе, за да инсталирате, не се изисква допълнителен адаптер на захранване или допълнителен драйвер, просто го включете към USB порта на компютъра.(★Забележка : Този който има за cd-та може да играе само на дискове blu-ray, не се записва на дискове blu-ray). 【Икономия на енергия за Изключване на звука на】:Този външен плейър на blu-ray ИЗПОЛЗВА интелигентна технология за сън.Устройството автоматично ще премине в режим на заспиване при липсата на работа в рамките на 60 секунди, за да се намали консумацията на енергия на оптичното устройство и да спестите енергия.В същото време интелигентна чип за горене могат ефективно да намалят нивото на шума и създаване на по-благоприятни условия. 【Лесно се】:Този разход устройство за cd-та, малък и лек.Независимо дали е у дома или на бизнес пътуване, можете да го вземете с вас по всяко време и на всяко място, не се превръща в тежест. 【Широка съвместимост】 : Външна запис на DVD поддържа операционна система Windows98 / SE/ME / 2000 / XP/Vista поддържа по-висока операционната система.Стартирането на DOS (зареждане на операционната система XP). 【Гаранция за обслужване на клиенти】 : Ние вярваме в качеството на нашите продукти, за да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите!Ние използваме 90-дневна гаранция за неговата подкрепа.Цвят : Сребрист'.

R

Избор на клиенти