.

.

Nucifer 80 Бр. Гумички за триене За животни в насипно състояние Детски Пъзел гумички за триене На Молив, Мини-гумички за триене Играчки Разбиване на гумички за триене Пр?

Nucifer 80 Бр. Гумички за триене За животни в насипно състояние Детски Пъзел гумички за триене На Молив, Мини-гумички за триене

BGN 15.19
Наличност

Родителите играят с детето си в свободното си време, да се засили връзката между родители и деца, получават простото удоволствие от ластиков.????ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦА : 80 бр.??? ОТЛИЧНИ ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ : гумички за триене за храна на животни, реалистично и подробно външния му вид, котка, куче, торта, бургер и т.Не е за деца под 3 години. на Други видове използване : Начало декор, учебни материали, модул за обучение подпори, притворная играта в кухнята, стоп-моушън храна, коледни календари и т. Вземи играчки с ластиками у дома, направете голяма изненада на своите деца, ще получите безкрайно щастие!.??? нови гумички за триене за ПЪЗЕЛИ : гумички за триене на молив за деца служи за двойна цел, не само на ученически пособия, лесно се пере карандашные маркиране, но и фантастични играчки за 3, 4, 5, 6, 7, 8-годишни момичета и момчета.Кавайные малки гумички за триене, като пъзел, запознат и се събират отново, подобряват малък мотор, координация на ръцете и очите.Децата трябва да играят под надзора на възрастни.

R

Избор на клиенти