.

.

2 бр. Поп-това е за момчета, детски Играчки за динозаврите Голям размер, Сензорни играчки от карикатура, Попърс за деца, Подаръци за партита, стресът на ADHD, Просто ком?

2 бр. Поп-това е за момчета, детски Играчки за динозаврите Голям размер, Сензорни играчки от карикатура, Попърс за деца, Подаръци

BGN 59.84
Наличност

???【Нова популярен дизайн】Дизайн на популярното аниме форма, което прави тази партия е по-увлекателна играчка за непосед, можете да развиете способността за мислене на вашето дете с помощта на този пакет pop it. ♻️【Висококачествен и безопасен силикон материал】Тази играчка за поп-неспокойни, изработен от висококачествен силиконов материал.Те са меки и удобни при допир.Той моющийся, здрав и е нетоксичен, 100% безопасно за вашите деца. ????【Средство за облекчаване на стреса】Този допир играчка за сензорна неспокойни push pop помага за облекчаване на стреса,премахване на безпокойство,подходящ за хора с дефицит на вниманието/разстройство, хиперактивност, но също така е подходящ за студенти, офис работници и ежедневно. ????【Е подходящ за деца и възрастни】 Сензорни играчки-неспокойни са подходящи за възрастни или за деца от всички възрасти.Особено подходящ за хора с ХИПЕРАКТИВНОСТ, стрес или безпокойство. ????【Идеален подарък】Тази много голяма играчка е 2 бр. поп-непоседа-това е идеален подарък за момчета, момичета, възрастни и други хора, които обичате.Чудесен подарък за рожден ден, подаръци за Деня на майката/подаръци за рожден ден подаръци за Хелоуин/Коледни подаръци за приятелите, семейството. 2 броя сензорни играчки Push pop it за момчета.Играчки-неспокойни са изработени от популярния елемент, който със сигурност ще се радвате на вашите деца.Изработен от висококачествен силикон, нетоксичен, 100% , за вашите деца и на семейството.

R

Избор на клиенти