.

.

Stylus писалка за сензорни екрани, Стилус за ipad с отклонение на дланта, Разкриването на наклон, Магнитна, чрез адсорбция, Съвместима с iPad Pro 11/12.9 3 поколение, iPad Air 3 покол?

Stylus писалка за сензорни екрани, Стилус за ipad с отклонение на дланта, Разкриването на наклон, Магнитна, чрез адсорбция, Съвместима

BGN 23.99
Наличност

Ако вашия i Pad е бил съпроводен с писалка за други аксесоари за Ipad, моля махнете този запис за сдвояване на Bluetooth, преди да използвате това устройство.Ние подобряваме и увеличаваме алармата, като на тръбата за писалка безпроблемно. Премахване На Старото Перо На Часовниковата Стрелка.Направете тръба за химикалки безпроблемно.〖Уведомление☛ Съвместими модели Моля, обърнете внимание, че нашите stylus писалка за i Pad Не са съвместими с i Pad Pro 12,9"(1-во поколение, Подходящ за всеки пиксел, които можете да управлявате по-груби и фини, писалка със същата текстура, която и стилус за ipad, тънък и износостойкое, лесно се справя с различните сценарии. Без ръкавици. 1 * Кабел за зареждане Micro USB.Точен ход на писалката, без забавяне, не е лесно да прекъсне докосване, ход до края, плавно писмо с помощта на новия емкостного писеца; Подобрява и подобрява сигнал, ние сме направили тръба пера безпроблемно, с по-голяма сила на сигнала, без интерфейс, без връзка забавяне и безпроблемно форми, без това да повлияе на естетиката. 〖ЗАЩИТА ОТ СЛУЧАЙНО ДОКОСВАНЕ НА ЦЯЛ ЕКРАН И СМЕНЯЕМИ ВЪРХА на ПИСАЛКАТА〗- Стъпки за замяна на върха на писалката : Развийте стария съвет обратно на часовниковата стрелка; Вверните новият съвет по посока на часовниковата стрелка.Идеален за водене на бележки, рисуване,писане, подпис на всички смартфони и таблети.

R

Избор на клиенти