.

.

Яка KISSBAK за кучета малки и средни по размер - Специален дизайн, персонални нашийник за кучета с това сладко момиче, меки регулируеми необичайни врати за кученца с цв?

Яка KISSBAK за кучета малки и средни по размер - Специален дизайн, персонални нашийник за кучета с това сладко момиче, меки регулируеми

BGN 8.79
Наличност

✔ Уникален дизайн прави фигурата на вашия домашен любимец на самата конкретна личност.сладък нашийник за малко момиченце от розов леопард,семки за вашите кученца и момчета, и момичета. ✔ Здрава быстросъемная обтегач и D-образен пръстен от сплав с покритие, лесно се побира и се отстранява, мека,регулируем и удобен за вашите малки средни и големи кучета. ✔ Висококачествен полиестер с висока плътност и здрав пластмасов обтегач, лека и удобна, а също и дълъг живот. ✔ Моля, внимателно измерва с кучето си, за да изберете размера на яката.(Обикновено разстоянието между ошейником и шията на кучето е два пръста) Това помага за предотвратяване на дъвченето яка кучето си. ✔ Ние се стремим към 100% удовлетвореност,по всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.Вдъхновение за марката KISSBAK дойде от известния KISS princple в средата на 1900-те години.Това е философията на проектиране и разрешаване на проблеми. "Направи го просто и умно!" Нашият основател-абсолютен любител на домашни животни.Той толкова много пъти расстраивался от неквалифицирани стоки за домашни любимци.Затова той решава да проектира самия.Нашия свят и техния свят отдавна са се слели в едно, като на два различни нюанса боя.Ето защо кучетата и хората се обичат един друг повече, отколкото някой друг !.

R

Избор на клиенти