.

.

Elwiya 2 Бр. Стъклен Буркан за Мейсън Буркан за Мейсън За Тоалетка Вечеря в Банята с Черна Капак От Неръждаема Стомана, Селски Буркан за Мейсън Памучен тампон/Тампони/П?

Elwiya 2 Бр. Стъклен Буркан за Мейсън Буркан за Мейсън За Тоалетка Вечеря в Банята с Черна Капак От Неръждаема Стомана, Селски

BGN 10.36
Наличност

Премиум качество-8 грама висококачествен стъклен буркан мейсън и капак от неръждаема стомана с черно антикоррозийным покритие.Функцията е предназначена за памучни тампони, памучни топки, топки, флоссов и всякакви други продукти от първа необходимост и аксесоари за баня.да ви хареса, тъй като това поддържа вашите продукти от първа необходимост на тезгяха в внимателни организиран начин.идеална за съхранение на малки предмети в банята и ги съхранява в чистота и сухота.Обработка и атракция-органайзер за консерви мейсън добре се съчетава с вашата горния рафт или шкаф в банята.Може да бъде поставен с друг декор от камък, банки/селски фермерска къща в кухнята, или в банята.сладко и очарователно допълнение към вашия туалетному маса в банята.Разумна цена-качество и цена ще се отрази ангажимент elwiya най-добрите продукти и по-добро обслужване на клиентите. 100% Гаранция за връщане на парите-моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.Цвят : Черен.

R

Избор на клиенти