.

.

JANEMO 5 Бр Памучен тампон,за Многократна употреба Памучни дискове,Подложки за лицето, за отстраняване на грим,Козметични(с пера чанта за дрехи)

JANEMO 5 Бр Памучен тампон,за Многократна употреба Памучни дискове,Подложки за лицето, за отстраняване на грим,Козметични(с пера

BGN 22.56
Наличност

1 : Средство за отстраняване на грим е ефективен и може да се използва за всички типове кожа, чувствителна кожа, за суха кожа и нежната детска кожа.Той може да се замени еднократно кърпа за грим. 2 : Той може зачервяване на очите, устата, бузите и други части на тялото. материалът е 100% памук. 3 : 5шт многократно памук за снемане на грима + 1 бр. мрежест чанта, идеална за пътувания на кратки и дълги разстояния.Просто поставете мокра кърпа в чантата за дрехи, което може значително да намали тежкото бреме на багаж. 5.Какво получавате : Ако не сте доволни от Slegey,ние ще ви дадем 100% - тият услуги.JANEMO 5 Бр. Памучен тампон,за Многократна употреба Памучни Кръгове,Тампони за премахване на Грим,Красота(с Моющейся чанта за бельо).

R

Избор на клиенти