.

.

20 Опаковки многократна употреба Тампони за премахване на грим от бамбуково памук с извънбордов шнурком, за Многократна употреба Памучни Кръга, Устойчиви на Миещи ?

20 Опаковки многократна употреба Тампони за премахване на грим от бамбуково памук с извънбордов шнурком, за Многократна употреба

BGN 10.39
Наличност

Време на употреба : всяка подложка може да се използва около 1 година. -За използване при почистване на продукта : Материал от бамбуково памук не съдържа кърпичка, така че той е подходящ за почистване на екрана на вашия мобилен телефон или слушалки, а също и колиета.Форма : Кръгла Форма.За гъста козметични средства, като например крем, спирала, червило, можете да нанесете на влажен тампон на няколко секунди, което ще ви помогне лесно да ги премахнете.Тъканта салфетка е много мека и впитывающая, с гладко усещане на допир.Сожалейте, че избрахте нас!.Уплътнение може да се използва за почистване на бебешки очите, лицето и носа. -За почистване на лицето : Добавете малко вода, и ще можете да почистите всяка част, която предпочитате.Можете да добавите вода, тонални средства за лице, пречистващата вода за лице или друга течност върху подложки за друг начин на използване.

R

Избор на клиенти