.

.

HJ Градина 5 бр. 2-3/8 инча (60 mm) Метални Настолни Втулки за Управление и Скриване на Кабели Захранващ Кабел, Капачка на Отвора За Офис КОМПЮТРИ Маса, Кабел Кабел Организ?

HJ Градина 5 бр. 2-3/8 инча (60 mm) Метални Настолни Втулки за Управление и Скриване на Кабели Захранващ Кабел, Капачка на Отвора

BGN 11.19
Наличност

Опаковка и брой : Опаковка от 5 бр. 2-3/8 инча Бронзов капак люверса за маса, подходяща за отвори 2-3/8 инча (60 mm).Материал и технически характеристики : Изработен от висококачествена сплав с добра цялостна производителност, Диаметър на монтажни отвори : 2-3/8 инча (60 mm); Общ диаметър : 2-5/8 инча (67 мм); Височина : 1/2 инча (12,8 мм).Свалящ се капак с облицовки с дупка, която може да отвори дупка и да закача горния капак, контролира размера на дупките и плътно прилепнала към кабела и изпращане, минаваща през отвора.Инсталацията е лесна и удобна, изрежете черно гуменият пръстен, след това поставете по-голямата част на ръкава директно в дупката и започнете да скриете всички кабели и проводници.Ефективно управление на кабели и жици, защита и скриване на кабели и проводници, поддържане на чистота и ред на масата, както и добра обстановка.Брой в опаковка : 5 | Цвят : бронзов.

Изработена от висококачествена сплав с добра цялостна производителност, диаметър на монтаж на дупки:
2-3/8 инча (60 mm); Общ диаметър
R

Избор на клиенти