.

.

Подаръци за мъже, Татко, Съпруг, Приятел на баща Ден, Екипировка и екипировка за оцеляване 13 в 1 Аварийни Инструменти за оцеляване Аксесоари за къмпинг, Коледни пода?

Подаръци за мъже, Татко, Съпруг, Приятел на баща Ден, Екипировка и екипировка за оцеляване 13 в 1 Аварийни Инструменти за оцеляване

BGN 51.36
Наличност

За фенерче нужда от батерия 1*AA.5 х 2,75 инча. 【Широко използван Ден, Коледа, рожден Ден, Свети Валентин, Годишнина и т. най-Добрият подарък за Деня на бащата, Коледа, рожден Ден, Свети Валентин, Годишнина и т. 1* Сгъваем Нож 1* Тактическа Дръжка 1* Гривна с компас.Фонарику нужда от батерия 1*AA.Лек и портативен, лесен за носене и държат, може да бъде поставен в чанта, автомобили, яхти, кораби и т.Защо сте избрали този професионален комплект за оцеляване?.Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 0.【Многофункционален комплект за оцеляване при извънредни ситуации】 13 в 1 професионален комплект за оцеляване е необходим, когато възникне някаква извънредна ситуация, като например природно бедствие или приключение в дивата природа.Готови ли сте да преживеят различни външни заплахи?.Ние ще положим всички усилия, за да ви помогне да реши проблема.Правилното използване на нашите инструменти в извънредна ситуация може да осигури безопасността на вас и на околните. Пакетът Включва : .Поради монитор, камера или други фактори може да се наблюдава малка разлика в цвета.Здрав и водоустойчив калъф с голям капацитет, удобен за съхранение на 13 джаджи за оцеляване и оборудване., Тегло : 1,4 Кг.5~1 виж Вашето удовлетворение е наш приоритет.Идеални подаръци за мъже, баща, съпруг, гадже и т.Също така е добра идея за подарък за Деня на бащата, рожден ден, Свети Валентин, Коледа.Това е вашият добър помощник на открито.Най-добрият избор за къмпинг, разходки, пътуване, лов, риболов, каране на лодка, приключение в дивата природа и други дейности. 13 в 1 професионален комплект за оцеляване при извънредни ситуации, лесно за използване, могат да отговарят на неочаквани ситуации и нужди за активен отдих. 1* Многофункционална карта 1* Риболовен Инвентар 1* Тел Трион 1* Карабинер. 1* Скоба за бутилка с Вода 1* Джоб по-Долу 1* Disaster Одеяло.Моля, обърнете внимание, че батерията в комплекта не е включена.Ние ще положим всички усилия, за да ви помогне да реши проблема.

R

Избор на клиенти