.

.

Изпускателна система Borla 140680BC S-Тип с Котешки Гръб 2,5 инча. Вкл. Предната Тръба В Събирането/Ауспуха В Събирането/Изпускателна Тръба в Събирането/Черно 4 инча. На Бвп ?

Изпускателна система Borla 140680BC S-Тип с Котешки Гръб 2,5 инча. Вкл. Предната Тръба В Събирането/Ауспуха В Събирането/Изпускателна

BGN 263.99
Наличност

Звукът сила БОРЛА(Р).Това е било описано като мощен прилив на адреналин.Опияняващо концерт на стомана, машини и горене, който отразява се от бързите писти, пустини и магистрали по целия свят.Звукът на на по-голям брой обиколки победи, отколкото всяка друга марка, изпускателна нота BORLA(R) се превърна в най-чист саундтрака към висока производителност автомобили.И, както във всички добри автомобилни дизайнах, има функция, която определя формата.Както е известно на всеки фен на шофиране, на звука на изпускателната предоставя повече, отколкото просто сладостта за ушите.Това е канал за комуникация между кола и шофьор.Връзката между човек и машина.На звука на изпускателната осигурява акустична обратна връзка за честотата на въртене на двигателя, за да помогне на водача при вземането на важни решения като избора на предаване или въвеждане на педала на газта при превключване на оборотите.В BORLA(R) ние разбираме това понятие е по-добре, отколкото всеки производител на отработените газове.Комбинация от патентовани технологии с компютърни симулации, богат създаването на прототипи и съвременни инструменти за анализ на звука.Инженери BORLA(R) прекарват безброй часове на създаването на изпускателни системи, за да се отрази по най-добрия начин индивидуалност и производителност на превозните средства.Резултатът е повишаване на качеството на шофиране.С несравнима яснота, изпускателна нота BORLA(R) може да помогне на водача да остане в диапазон мощност на сложен терен, с помощта на грандиозно сетивна обратна връзка на звука.С несравнима яснота, изпускателна нота Borla може да помогне на водача да остане в диапазон мощност на сложен терен, с помощта на грандиозно сетивна обратна връзка на звука.

R

Избор на клиенти