.

.

DGZZI Крокодиловые Скоби Тест Тел 50 см/19,69 инча Двойни Скоби-крокодили към USB конектора към Кабела Меден Тест тел за Тестване на Верига

DGZZI Крокодиловые Скоби Тест Тел 50 см/19,69 инча Двойни Скоби-крокодили към USB конектора към Кабела Меден Тест тел за Тестване

BGN 5.59
Наличност

Скоба "крокодил", увити винилови, има силен усилие на пружината и е лесен за инсталиране.Сигурен и надежден скоба тип "крокодил" здрав за осигуряване на добра проводимост, кабели с червена и черна кодове позволяват да се тества схема, не се пресичат проводници и не предизвиква късо съединение.

Име на продукта:
USB-конектор за свързване към червена и черна битумен линия на храна
Материал:
Медна тел, PVC
Цвят:
Червен, Черен
Тип connector:
A:
USB съединители
B:
Положителен и отрицателен тест клип от крокодилска кожа
Размер:
Дължина на свързващ кабел
Опаковката съдържа:
Включете USB-щепсела 1 бр. на тестовата линия на храни с червен и черен клипс
Характеристика:
Изработен от медна тел и висококачествен PVC, че е здрава и може да пропусне ток 3-5A (максимален) по време на изпитването. :
Скоба крокодил, увити винилови, има силен усилие на пружината и е лесен за инсталиране. Сигурен и надежден скоба тип крокодил здрав за осигуряване на добра проводимост, кабели с червена и черна кодове позволяват да се тества схема, не се пресичат проводници и не причиняват :
Висока производителност, ниско притискане на устойчивост и издръжливост, бърз и стабилен високоскоростен изходен ток. Подходящ за мултиметри, източници на храна и друго електронно оборудване. Най-широко се използват тестери, тестери за напрежение и т.н. :
Тестови кабели с клипове тип крокодил ще предава на постоянен ток към други мултицети или за други цели. :
Широко се използват двустранни тестване на кабели с клипове тип крокодил, тъй като са ниско напрежение скачач може да се използва за електрически или лабораторни електрически изпитвания; те са полезни за свързване на компоненти към тел. :
R

Избор на клиенти