.

.

Ivation Преносим Походный Душ | Компактна Преносима и Силна Акумулаторна Накрайник За Душ на открито и Система за Почистване с Помпа 3,7 В, 6-Футовым Маркуч, Дюза За Биде ?

Ivation Преносим Походный Душ | Компактна Преносима и Силна Акумулаторна Накрайник За Душ на открито и Система за Почистване с

BGN 23.99
Наличност

ОСВЕЖАВАЩ ДУШ НА Ръчно Насадке за Душ и Система за почистване на GO Взима Вода От Кофа или Друг Източник И Го Превръща В Банята Струя, Са подходящи за Къпане На открито, Градинарство, Каране на лодка, Риболов, разходки и много други.МЕК ПОТОК ЗА ВСЕЛЕНСКИ КОМФОРТ Скорост на Потока от 3,5 Л/Мин Осигурява Идеалното налягане за Възрастни, Деца, Възрастни Хора, Домашни любимци, Растения и много Други неща.Включва Луксозен Водопад, Мини Накрайник за Душ С Биде И е Удължен на 6 Фута Маркуч за лесно Преместване.ДРЪЖТЕ РЪКАТА ИЛИ ЗАТВОРИ ИЗДРЪЖЛИВ и Ергономичен дизайн, идеален за ръчно изработени комплектът Също така е оборудван с Прикрепен за нещастници и куки за окачване на Накрайник за душ От стъклени прозорци, предното стъкло на автомобил, Дърво, Стълб, на кемпера И Т.н. дълъг живот АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ Мощна Литиево-Йонна Батерия с Подвижна пакет Предоставя 45-60 Минути Работа при 2,5-5-часово зареждане, Използвайте Приложения кабел за зареждане Чрез автомобил, лаптоп, зарядно за телефон или Всяко USB вход.лесен.КОМПАКТЕН,УДОБЕН.Удобен за пътуване Набор от Дискретно се Съхранява в Раницата, Багаж, Багажника на колата, Камион на Камион или Товарен отсек за къмпинг, Който е лесен за носене в басейн, Езеро, на Плажа, Къмпинг, Парк за кучета, Лодка, Лапад, Задната врата, Спортни събития и т.н. 1 Х Преносима система за душата. 1 х Накрайник за душ с водопад. 1 х Мини накрайник за биде. 1 х маркуч. 1 х помпа. 1 х акумулаторна литиево-йонна батерия и комплекта. 1 х издънка с 2 х куки. 1 х USB кабел за зареждане. 1 х Ръководство за потребителя.Помпа : 3,7 V. Максимален ток : 2,5 Aa Материал : ABS-пластмаса.Дължина на маркуча : 6 фута.Работно време : 45-60 мин. Капацитет на батерията : 2200 mah.Начин на зареждане : всеки USB изход 5 0,5-2 A.Време на зареждане на батерията : 2,5-5 часа.Разход на вода : 3.5 л/мин [0,9 литра/мин].

R

Избор на клиенти