.

.

Sutemribor 1/8 инча, 3/16 инча, 1/4 Инча Болт с ключа и Вита Гайка за Окачване на Тежки Предмети върху Гипсокартоне (36 бр.)

Sutemribor 1/8 инча, 3/16 инча, 1/4 Инча Болт с ключа и Вита Гайка за Окачване на Тежки Предмети върху Гипсокартоне (36 бр.)

BGN 9.02
Наличност

√ Размер : 1/8 инча, 3/16 инча, 1/4 инч, само на 3 размер hinging болт и винт гайка, различни размери, за да отговарят на вашите различни нужди. √ Материал : Изработен е от висококачествена поцинкована въглеродна стомана, устойчива на ръжда и корозия, достатъчно солидна за окачване на предмети. √ Функция : Сгъване пружина дизайн на крилата позволява сгъване на крилата така, за да можете да ги поставите в просверленное дупка.Крила ще се отвори за гипсокартон, за да се осигури надеждна фиксация. √ Широко приложение : идеален за закрепване на лампи, рафтове, висящи шкафове, мивки, корита за пердета, улуци за библиотечка, кабелни траншеи, висящи цветни саксии, бойлери, закачалки и т.н. √ Опаковка : Всички въртящи болтове и вита гайка красиво обвити в пластмасов корпус за лесен достъп и пренос с отделения за удобно съхранение и пренасяне, включват 1/8" x 16 бр., 3/16" x 12 бр. и 1/4" x 8 бр. общо 36 бр. 【Технически характеристики】 Размер : 1/8", 3/16", 1/4" - Материал : Поцинкована стомана - Тип на продукта : Шарнирный болт и вита гайка 【Характеристика】 е Изработена от висококачествена поцинкована въглеродна стомана, устойчива на ръжда и корозия, достатъчно солидна за захващане на предмети Пружина сгъва за свързване на по-голяма дебелина на стената, която эластично прикрепени към продукт.Във всеки случай, той може да се отвори автоматично пружинным усилия, е подходящ за закрепване на лампи, рафтове, висящи шкафове, мивки, корита за пердета, улуци за библиотечка, кабелни траншеи, висящи цветни саксии, бойлери, закачалки за дрехи и т.н. 【комплектът включва : 】 1/8" 16шт 3/16" 12шт 1/4" - 8шт Sutemribor 1/8 инча, 3/16 инча, 1/4 инча Шарнирный болт и вита гайка за окачване на тежки предмети върху гипсокартон, 36 бр. Предупреждение : продуктът е съставен от малки части, да се пази от деца и за деца.

R

Избор на клиенти