.

.

24 бр. 51 мм Метална Скоба-крокодил Извити Скоби тестова линия Скоба за крокодил Сребристи тонове Скоби за крокодили Никелированные Скоби за крокодили, използвани в ?

24 бр. 51 мм Метална Скоба-крокодил Извити Скоби тестова линия Скоба за крокодил Сребристи тонове Скоби за крокодили Никелированные

BGN 68.40
Наличност

【Високо качество】Всеки скоба за крокодилска челюст като цяло е здраво прикусывает, те плътно зажимаются, продължителна употреба без деформация. 【Силна проводимост】са изработени от висококачествен метален материал, притежават добра электропроводностью. 【Здрав и тежкотоварни】Тези скоби от крокодилска кожа, устойчиви на корозия, антиокислению, малки и трайни. 【Многофункционален】Те са универсални и са подходящи за дома, автомобилна употреба, са идеални за устройство "Ръка за помощ" за запояване САМ, клеми "Крокодил" може да се използва като миниатюрни скоби за подвързване на части. 【Опция гаранция политика】Предлагаме гаранция за качество на 24 месеца, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, когато имате проблем с нашите продукти.Ние сме компания, насочена към малки и красиви продукти на живот, осигуряващи високо качество на живот за хората, които обичат лесен и ефективен начин на живот.Защо избра метална скоба от крокодилска кожа Wind Cloud? 1.Всяка от челюстите на крокодил като цяло е идеален за твърди привеждане в съответствие хапят. 2.Скоби алигатор могат да бъдат използвани в електрически или лабораторни електрически изпитвания. 3.Скоба от крокодилска кожа може да се използва като миниатюрни скоби за подвързване на части за свързване и тел за запояване.Технически характеристики : Материал изделия от : метал Размер на опаковката : 5,7 х 4.1 х 0,2 инча Помещение включва : 24 бр. Като професионален продавач, ние се стремим да предоставят добри продукти и услуги за всеки клиент.Всеки един продукт, който предлагаме за продажба, минава през строг контрол на качеството.Ако искате да купуват нашите стоки, не се колебайте да ги добавите в количката и да се купуват.

R

Избор на клиенти