.

.

Машинка за кожичките с толкателем за кожичките - Машина за рязане на кожичките Кусачий нож КОШНИЦА за премахване на мъртвата кожа Ножици, Клещи Траен Маникюр Педик?

Машинка за кожичките с толкателем за кожичките - Машина за рязане на кожичките Кусачий нож КОШНИЦА за премахване на мъртвата кожа

BGN 4.78
Наличност

★Висококачествена полирана неръждаема стомана : Машинка за кожичките ECBASKET и тласкач за кожичките са направени от великолепна полирана неръждаема стомана,така че те могат да запазят остротата дълго време и обещават, че ще можете всеки път да получавате точен разрез. ★Ергономичен дизайн на дръжката : Инструменти за отстраняване на кожичките ECBASKET-машина за рязане на епидермиса и тласкач е лесно да се запази и използва,което ще ви даде напълно нова комфортно усещане в ръката и ще ви помогне по-ефективно отстраняване на епидермиса. ★Перфектен дизайн челюстта стригане на кожичките : Стригане на кожичките ECBASKET имат приятен дизайн челюст, която осигурява отлично сцепление за рязане на кожичките дори и на малки площи около ноктите с помощта на чисто на ниво всеки път.Не се дърпа и не замря,идеално място за маникюр и педикюр у дома и в салоните. ★Тласкач за кожичките с двоен край : тласкач за кожичките ECBASKET изработен от устойчив износостойкого устойчив на корозия материал,извити плоския край на ясно отодвигает омертвевшую на кожата, както и запален край във формата на нож отрязва или соскабливает омертвевшую епидермиса. ★Лесно да се съхранява : на Тези инструменти, за да премахнете кожичките лесно почистване и съхранение!Просто избършете нож след употреба и ги сложи в найлонова торбичка за съхранение. 24-Часово Обслужване На Клиенти Онлайн.

R

Избор на клиенти