.

.

Обновена Версия на 2021 г. 10-кратно Увеличително Огледало за Грим с Подсветка, Led Светлини Портативно Ръчно Козметично Увеличаване на Осветява Огледала за Домашен Ду?

Обновена Версия на 2021 г. 10-кратно Увеличително Огледало за Грим с Подсветка, Led Светлини Портативно Ръчно Козметично Увеличаване

BGN 15.99
Наличност

✅ 10-кратно увеличение на идеален за нанасяне на грим и други козметични процедури, изискващи по-голяма точност, като например налагане на контактни лещи и скубане на веждите, точно скубане, бръснене, за стайлинг на коса и грижа за лицето. ✅ Въртене на 360°силна издънка надеждно улавя огледало на всяка чиста, гладка и плоска чиста повърхност с лекота; например, на масата, стена, прозорец и дори огледалото по-голям размер. ✅ Компактност Той също така е идеален за пътуване, се сгъва за компактно съхранение. ✅ Удобен превключвател за включване/ИЗКЛЮЧВАНЕ : натиснете Леко бутона за включване/изключване в горната част на огледалото-нещастници, за да включите или изключите светлината, подходящ за грим за жени или бръснене за мъже. ✅ Имаме строга система за контрол на качеството, този грижи за тялото отделя на пазара след внимателно тестване.Качество - това не е проблем.Ние се ангажираме да ви предоставим продукти с най-високо качество и най-добрата услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми.Съобщете невярна информация за продукта.

R

Избор на клиенти