.

.

Торби за многократна употреба, за съхранение на AIRCOWRIE - 6 опаковки повторното използване на опаковки за сандвичи, Херметически затворени пакети за фризера PEVA, Дебел?

Торби за многократна употреба, за съхранение на AIRCOWRIE - 6 опаковки повторното използване на опаковки за сандвичи, Херметически

BGN 7.99
Наличност

【ЕКОЛОГИЧЕН И ХРАНИТЕЛНО-вкусовата МАТЕРИАЛ】за Многократна употреба галлонные чанти AIRCOWRIE изработени от хранителен материал PEVA, без BPA, без PVC, без хлориди и олово, без химически мирис, много са безопасни и полезни за съхранение на храни и замразени охладени продукти. 【ОБНОВЕНА И ЗАПЕЧАТАНИ СВЕТКАВИЦА】Многократна употреба пакети за закуска с двойни замъка цип, осигуряващи по-добро стягане, херметичен, водоустойчив, подобряват стягане цип за поддържане на свежестта на продуктите и ефективно предпазват от миризмата на храна.Освен това, светкавица има по-широк ръб и противоскользящую дизайн, който улеснява нейното отваряне или затваряне. 【За МНОГОКРАТНА употреба И ТРАЙНИ, ЛЕСНО ПОЧИСТВАЩА】Тези за многократна употреба, чанта за багаж с цип леки и преносими, можете да ги използвате много пъти.Това е лесно за почистване с помощта на малка четка и пуснати пакети на върха на чашата, за да изсъхне на въздуха. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Размер на повторното използване на опаковки за сандвичи е : Средни размери 8,5*7.0 инчов /6 бр. Различни размери са идеални за сандвичи, закуски, месо, зеленчуци, плодове, мариноване, вечеря и т.н., са Удобни за пътуване. 【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на КЛИЕНТА】Ние сме фокусирани върху работата с клиенти, и ние винаги ще бъдем до, ако ви се наложи, ще направим всичко възможно, за да ви служи.Размер : 6 Опаковки - 6 Сандвичи Жълт Цвят.

R

Избор на клиенти