.

.

Жонглирующие топки TSKX от начинаещи до професионалисти - Комплект за леки жонглира за деца,Здрава и Мека изкуствена кожа за жонглиране с топка- [Опаковка от 3] от 120 г..

Жонглирующие топки TSKX от начинаещи до професионалисти - Комплект за леки жонглира за деца,Здрава и Мека изкуствена кожа за жонглиране

BGN 13.56
Наличност

[Високо качество] - Нашите топки за жонглиране, изработени от твърда и мека изкуствена кожа и пълни със специален микро-хляб.Нашите жонглерские топки са преминали през щателна проверка, за да се уверите, че шева може да издържи дори прегазвам на автомобила.Предназначен за дълголетие!. [ЯРЪК И КОЛОРИТЕН] - Търсите забавни жонглерские топки, които веднага ще се втурне в очите на вашето бебе?Ярко-жълти, оранжеви и зелени топки за жонглиране с прекрасно се открояват на общия фон.Теглото на един топки за жонглиране е 3,7 унции/120 грама, диаметър 2,7 инча/6,8 см, включва 3 топки за жонглиране. [Невероятен подарък за всеки джагър]-Тези жонглерские топки са идеални подаръци за вашето дете на празници,рожден ден или като награда, а също така добра идея за забавно парти или фантазия награди. [УМЕЛО И ЗАБАВНО] - Умна топка игра на открито и закрито.Може да ви помогне да подобрите рефлексите и равновесие, форма, координация око-ръка, като същевременно получават удоволствие!. [КУПЯ БЕЗ РИСК]-Нашата цел е вашата 100% удовлетвореност на Всеки проблем, свържете се с нас ,ние ще ви изпратим замяна, или выпишем пълно възстановяване.Натиснете бутона "Добави в количката" точно сега, за да изненадате вашето дете са напълно без риск!.Цвят : оранжево-жълто-зелено.

R

Избор на клиенти