.

.

Г - н Дръжка-Резервоарът на Гумичка за Механични Моливи Г-на Писалка, 120 бр., НЕ е Универсален, Моля, Обърнете Внимание на Размера, Зареждане Механично Гумичка за Моли?

Г - н Дръжка-Резервоарът на Гумичка за Механични Моливи Г-на Писалка, 120 бр., НЕ е Универсален, Моля, Обърнете Внимание на Размера,

BGN 3.99
Наличност

Винил гумички за триене premium без латекс за механични моливи Mr. Pen.Пакетът включва : 120 механични ластиков за моливи.НЕ Е УНИВЕРСАЛНА.Моля, обърнете внимание на размера.Лесно премахва карандашные маркиране, Изтрива чисто, не от надраскване, без разкъсване и без да вредят на хартия. ????Моля, обърнете се към образите на продукта, да се уверите, че той е подходящ за вашите механични моливи.Винил гумички за триене premium, без латекс.Пакетът включва : 120 механични ластиков за моливи.Лесно премахва карандашные етикети.Изчезва чисто, не от надраскване, без разкъсване и без да вредят на хартия.Винил гумички за триене premium без латекс включват : 120 механични ластиков за моливи, които лесно се перат карандашные маркиране, не от надраскване, без разкъсване и без да вредят на хартия.

R

Избор на клиенти