.

.

GFORIT 1 фунтовый Адаптер за рециклиране на газ пропан Фитинги с 1/4 Бърза Връзка Изключете Щепсела Convert, 1/4 Мъжки и 1 х 20 Мъжки Еднократна употреба Цилиндрични Резьб за П?

GFORIT 1 фунтовый Адаптер за рециклиране на газ пропан Фитинги с 1/4 Бърза Връзка Изключете Щепсела Convert, 1/4 Мъжки и 1 х 20

BGN 12.79
Наличност

【 Бързо адаптер за премахване на пропан 1 LB 】 - Адаптер за регулатора на резервоара за премахване на 1 LB подходящ за маркуч високо налягане за разширяване на лагер печки на автобуса и е идеален за десктоп на тиган, 1 lb, преносим газов грил, на лагер, печки и т.н. 【 1 / 4" с Бърза връзка и 3/8" Дамски светкавица】-Запушалка за бързо свързване 1/4" включете быстроразъемный адаптер автобуса си с резба 3/8", с вътрешна светкавица, 3/8" мъжки адаптер за регулатора от 1 килограм лесно се завинтва в бърз ключ и се стяга. 【 Лесна инсталация 】- Адаптер за бързо свързване на пропан много лесен за инсталиране и свързване на адаптера за бързо свързване на пропан 1 lb с всяка газова решетка с регулатор, вентил 1 lb в събирането на информация.И може да свържете вашия голям цилиндър към резервоар с пропан капацитет от 20-100 килограма, без преместване или носене и лесно да инсталирате ръчно. 【 Масивна месинг 】- Този адаптер за регулатора на резервоара за рециклиране капацитет от 1 килограм е изработен от висококачествен месинг, за да осигури отлична устойчивост на атмосферни влияния, осигуряването на безопасност и издръжливост при продължителна употреба. 【 Широка съвместимост 】- Отлично подходящ за къмпинг, за пътуване, за отопление или пикник на открито.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че този адаптер регулаторът не може да работи за регулатор за ниско налягане на микробус или ремаркето, регулатор на микробус или ремаркето трябва да бъде заснет.

R

Избор на клиенти