.

.

Symmons S-3502-CYL-B-MB-1,5-TRM Диаметърът на Една дръжка 1-Распылительная вана и душ Батерия Завърши с Месинг покритие Матово черен на цвят - 1,5 г / мин (Клапан Не е включен в компл?

Symmons S-3502-CYL-B-MB-1,5-TRM Диаметърът на Една дръжка 1-Распылительная вана и душ Батерия Завърши с Месинг покритие Матово

BGN 242.12
Наличност

Интериорът вана и душ с приставка за душ и чучур за вана. чучур 7-инчов вана без отклонителя.Однорежимный душ с пълна чрез пръскане. 1 масивна латунная ръкохватка на лоста за удобство при работа и контрол на температурата на водата. 1 малка ръкохватка на лоста на накладке за да регулирате силата на звука на водата. 1,5 г / мин (5,7 л/мин) - нисък разход за икономия на вода, без да се намалява производителността.Обсега за душата : 6,75 инча.Сертифициране на водоразтворими вещества допринася за опазването на водните ресурси.Изработен е от месинг и неръждаема стомана с някои пластмасови елементи за да се гарантира трайност през целия живот.Изисква вана за балансиране на налягането Temptrol и клапан за душата.Цвят : Матово Черно.

R

Избор на клиенти