.

.

13 Метра Маркуч за Кръвоспиране 304 Неръждаема Стомана червей съоръжения Скоба с 8 Бр. Закрепване Скоба За Маркуч Каишка Срезаемый Размер DIY Скоба За Маркуч Скоба За Т?

13 Метра Маркуч за Кръвоспиране 304 Неръждаема Стомана червей съоръжения Скоба с 8 Бр. Закрепване Скоба За Маркуч Каишка Срезаемый

BGN 10.39
Наличност

Приложение : размер на скобата за маркуч може да се регулира чрез разхлабване или чрез затягане на винт на скобата отвертка, и маркуч може да бъде здраво свързан с жак, могат да се прилагат в вентиляционном отверстии сушилни, шлангах, тромпет, кабела, тръбата, топливопроводах и т.Лесно можете да отрежете колана на скобата по дължина, която искате, а след това поставете закопчалка, за да направи подходящ размер, който искате. Е идеален за употреба в автомобилни, индустриални, стаи/морски, защитни, електронни или домашни приложения Спецификация : Цвят : както е показано на фигура Материал : неръждаема стомана 304 Размер : 13 Комплекта включва : 1 ролка на скобата 8 х скрепителни елементи.Материал : скоба за маркуч и крепежни елементи са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, не са податливи на корозия, водоустойчив, устойчив на корозия-устойчиви, здрави, издръжливи и дълготрайни,им е трудно да се прекъсне и да навреди.Размерът САМ : вие можете лесно да изрежете скоба за маркуч правилната дължина, подходящи за рязане и получаване на дългия голям скобата на маркуча с различни размери, като 12 см, 14 см, 16 см, и така нататък, повече не губете време и материали.Размерът САМ : Вие можете лесно да изрежете скоба за маркуч правилната дължина, подходящ за рязане и получаване на най-дългия си голям скобата на маркуча с различни размери, като 12 см, 14 см, 16 см, и т. Е идеален за употреба в автомобилни, индустриални, стаи/морски, защитни, електронни или домашни приложения.Опаковка : вие ще получите roll скоба за маркуч с дължина 13 метра и 8 скрепителни елементи. Вече не се използват отпадъците Широка гама от приложения : Размер на скобата за маркуч може да се регулира чрез разхлабване или чрез затягане на винт на скобата отвертка, и маркуч може да бъде здраво свързан с жак, могат да се прилагат в вентиляционном отверстии сушилни, шлангах, тромпет, кабела, тръбата, топливопроводах и т.

Цвят:
Както е показано на фигура
Материал:
Неръждаема Стомана 304
Размер:
13 Feet
Пакетът включва:
1 Ролка на скобата на маркуча :
8 x Крепежни детайли :
R

Избор на клиенти